maandag 22 februari 2016

De winkelNa maanden klussen is het zover: vanaf vrijdag 26 februari gaan eindelijk de deuren van de winkel open! We zijn natuurlijk niet onafgebroken bezig geweest, want er kwamen twee beurzen tussendoor, de bestellingen in de webwinkel gingen (gelukkig!) lekker door en last but not least wilden we ook onze kinderen en verdere familie de nodige aandacht geven. Maar na bijna een half jaar af en aan bezig te zijn geweest gaan we dan eindelijk onze winkel openen. Toen we de sleutel net hadden, dachten we via ons blog en facebook regelmatig wat te melden over onze vorderingen. Daar is dus helemaal niets van terecht gekomen. Niet omdat we dat niet wilden, maar gewoon omdat we er of niet aan dachten of te moe waren om ’s avonds nog achter de pc te duiken. En opeens is er dan zomaar bijna een half jaar voorbij. Dat gaan we nu goed maken en zullen jullie een rondleiding door onze winkel geven.

De linker achterwand is ruim voorzien van stoffen in mooie warme kleuren met tussendoor notions, klosjes, belletjes, patronen, pakketjes en nog veel meer.Nog een stukje van de linker zijwand en de tafels met daarop bakken voorgesneden lapjes en een plekje om te kunnen snijden.

  
Hier nog meer notions, kartonnage, boeken, touw, kant en nog veel meer.
kleine lapjes hebben een leuk rek gekregen.


Aan de rechterkant van de winkel staan de prachtige garens van Fil au Chinois en Aurifil, samen met nog meer stoffen, notions, bedeltjes, bandjes, tussenvulling en nog drie lege planken die gauw gevuld zullen worden. We hebben een gezellig hoekje gemaakt om lapjes te kunnen uitzoeken of gewoon even lekker te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.
 


De keuken is ook onderdeel van de winkel en hier hangen de hangers en staan potjes met knoopjes.
 Onze winkel heeft twee verdiepingen en dit is de bovenverdieping. Hier komt de administratie en kunnen we de voorraad kwijt.


  
Tot zover onze fotoreportage. De winkel is niet groot, maar wel ontzettend gezellig. Nieuwsgierig geworden? Vrijdag 26 februari openen we onze deuren. Ter gelegenheid van de opening zullen we ook zondag 28 februari open zijn (en natuurlijk ook zaterdag 27 februari). Daarna zullen we van woensdag tot en met zaterdag open zijn en op maandag en dinsdag gesloten. De openingstijden worden als volgt:

Vrijdag 26 februari: van 10.00 uur tot 16.30 uur
Zaterdag 27 februari: van 10.00 uur tot 16.30 uur
Zondag 28 februari van 12.00 uur tot 16.00 uur

Vanaf 2 maart: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Ter gelegenheid van de opening van onze winkel hebben we een aantal leuke acties. Deze acties gelden zowel in de winkel als in de webwinkel:

Op 26, 27 en 28 februari geven we 15% korting op alle stoffen, uitgezonderd charmpacks en patroonpakketjes.
Van 29 februari tot en met 6 maart geven we 15% korting op alle patronen, uitgezonderd patroonpakketjes.
Van 7 maart tot en met 13 maart geven we 15% korting op alle knopen en knoopjes.
Van 14 maart tot en met 20 maart geven we 15% korting op alle Sewline artikelen.
Van 21 maart tot en met 27 maart geven we 15% korting op alle (borduur)garens.

Een maand lang voordeel!

De komende dagen zullen we nog wat nieuwe artikelen opnemen in de webwinkel, waaronder een aantal stoffen en de prachtige garens van Fil au Chinois.

We hopen jullie te mogen ontmoeten in onze mooie winkel, de koffie staat klaar.

Tot snel!

Gemma en Ed.

5 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er allemaal goed uit! Ik hoop een keertje langs te komen als jullie open zijn! Sterkte met de laatste loodjes en veel succes!
  Lieve groet uit Purmerend!
  Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Gemma en Ed,
  Van harte gefeliciteerd met de opening van jullie winkel.
  Leuk dat het nu een feit is. Ik wil jullie heel veel succes wensen. Groetjes Willeke van Fat Quarters uit Culemborg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Gemma en Ed,
  Van harte gefeliciteerd met de opening van jullie winkel.
  Leuk dat het nu een feit is. Ik wil jullie heel veel succes wensen. Groetjes Willeke van Fat Quarters uit Culemborg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gemma gefeliciteerd dan eindelijk zo ver. We zien je vrijdag. Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Gemma en Ed met jullie winkel. Ik las het nu pas op het blog van Jeannet en ben vlug bij jullie web site gaan kijken en je blog gelezen. Ik wens jullie heel veel succes en het ziet er voor een quiltster heel verleidelijk uit. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen