dinsdag 11 augustus 2015

Fokveedag en groot nieuwsDe Fokveedag in Hellevoetsluis afgelopen zaterdag was een groot succes. Het weer was heerlijk en het was behoorlijk druk. Er was van alles te doen en te zien. Buiten waren er tal van demonstraties en kraampjes met allerlei streekproducten en in de tent waren de kramen en demonstraties op creatief gebied te vinden. 

  
We hadden een prima plekje naast een uitgang, dus aan frisse lucht geen gebrek. Het was erg leuk om een aantal van jullie weer te zien. Nicole, Inge en Marc, we vonden het een hele eer dat jullie helemaal uit België zijn gekomen om ons in Hellevoetsluis op te zoeken! Er was tijd om even lekker bij te kletsen en dat was maar goed ook want we hebben groot nieuws te vertellen:

We gaan een quiltwinkel openen in Rozenburg!

Toen wij een half jaartje met Farmyard bezig waren, kwam er in onze winkelstraat een heel leuk oud pandje te huur. Ik was er op slag verliefd op en zag ons er al helemaal zitten. Helaas waren we er toen nog niet aan toe en het pandje werd verhuurd aan een dierenwinkel. Toen ik onlangs hoorde dat de dierenwinkel gaat verhuizen naar een groter winkelpand, stond het voor mij meteen vast: we moeten er nu voor gaan. Maar ja, ik ben niet alleen en moest eerst mijn man net zo enthousiast zien te krijgen als ik was. Dat bleek niet zo heel erg moeilijk, nog dezelfde avond heeft hij de verhuurder laten weten dat wij wel erg graag de nieuwe huurders zouden willen worden in de hoop dat het pandje niet al vergeven was. Ook dat zat helemaal mee en afgelopen vrijdagmiddag hebben we het huurcontract getekend. Rond 15 augustus krijgen we de sleutel.


Het wordt dus even geen naald en draad, maar kwast en verf. Het is nog niet goed in te schatten, maar we verwachten medio oktober open te kunnen gaan.

Het pandje is gebouwd in 1912 en ziet er zo uit: 


We hebben zelfs een heerlijke tuin, dus bij mooi weer kan er buiten koffie gedronken worden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. Voor de eventueel meekomende heren: recht tegenover ons winkeltje is de plaatselijke doe-het-zelver gevestigd, ernaast zit een autowasserette en achter het pand zijn boxen om zelf je auto te wassen.

We hebben er reuze zin in gaan er iets moois van maken!

Houd voor verdere informatie over de voortgang ons blog en onze facebook pagina in de gaten.

Fijne dag!

Gemma.

1 opmerking:

  1. Hoi Gemma, geweldig nieuws! Succes met het opknappen van het pand en tot in oktober. Wat een luxe een quiltwinkel bij mij om de hoek ;-))
    Hartelijke groet, Anja

    BeantwoordenVerwijderen