zondag 20 september 2015

Over nieuwe stoffen en voortgang van de winkel

Vrijdag kwamen deze vier prachtige stoffen in mooie warme herfstkleuren binnen. Ze zijn uit de serie Kindred Spirits van Windham. Ik heb er ook minipakketjes en farmpacks van gemaakt. Je vindt ze in de webwinkel: www.farmyard.nl.


Het werk in de winkel vordert gestaag. Er is veel houtwerk, dus een hoop lakwerk en dat gaat niet zo snel. Schuren, schilderen, drogen, schuren, schilderen, drogen. Een geduldig klusje, maar heerlijk om te doen. De muren in de winkel zijn zo goed als klaar, er zat al vliesbehang op, dus dat konden we gemakkelijk verven. De keuken is het volgende project. Daar moet geschilderd en behangen worden, we willen er een ander keukenblokje in en er moet een nieuwe vloer in. Er komt een gezellig koffiehoekje in de keuken, de Senseo en waterkoker hebben we al!


Het werk komt de komende tijd even stil te liggen vanwege de voorbereidingen voor de Handwerkbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk op 8, 9 en 10 oktober. We hebben er weer reuze zin in. We kunnen niet alles meenemen, maar mocht er iets zijn wat u wilt zien of hebben, laat het ons dan even weten. Hier kunt u meer informatie vinden over de Handwerkbeurs: http://www.handwerkbeurs.nl/


Hopelijk tot ziens op de Handwerkbeurs!

Groetjes, Gemma.